→ FORLÆNGET BYTTEFRIST TIL 15. JANUAR 2023 ←
→VI PAKKER DIN JULEGAVE IND←

Persondatapolitik

Din Tøjmand bestræber sig på at sikre, at dine personlige oplysninger beskyttes, når du bruger vores webshop, kundeklub og andre tjenester. Vi har derfor udarbejdet en politik for, hvordan dine personlige oplysninger behandles og beskyttes. Eventuelle ændringer til denne politik vil altid fremgå af vores hjemmeside.

Denne politik gælder kun Din Tøjmands kunder og brugere af vores onlinetjenester.

Hvis du søger en stilling hos os, gælder i stedet vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger for ansøgere, som du finder under afsnittet "Politik for beskyttelse af personlige oplysninger for jobansøgere".

Hvem er ansvarlig for beskyttelsen af dine personlige oplysninger?
Indkøbsforeningen af 1964 Amba er ansvarlig for beskyttelsen af de personlige oplysninger, du giver os via Dintøjmand.dk. Vores butikker er hver især ansvarlige for de oplysninger du giver dem.

Hvor lagres dine personlige oplysninger?
De personlige oplysninger, vi indsamler fra dig, lagres som udgangspunkt i Danmark, men kan også overføres til og behandles i et land udenfor Danmark. Hvis en sådan overførsel af dine personlige oplysninger finder sted, sker den i overensstemmelse med den gældende lovgivning.

Hvilken type personlige oplysninger indsamler vi?
Vi indsamler de oplysninger, du giver os, fx når du afgiver en bestilling, tilmelder dig vores kundeklub/nyhedsbrev, kontakter vores kundeservice, returnerer varer eller deltager i konkurrencer. De personlige oplysninger du giver os, kan fx være kontaktoplysninger, og betalingsoplysninger. Endvidere kan vi indsamle visse personlige oplysninger fra eksterne kilder, fx kreditoplysninger og adresseopdateringer.

Hvad bruger vi dine personlige oplysninger til?
Vi anvender oplysningerne til følgende formål:

Behandling af dine ordrer og evt. returneringer, kontakt til dig i forbindelse med problemer omkring din levering af varer eller ydelser, besvarelse af dine henvendelser og information til dig, markedsføring som fx nyhedsbreve, kontakt i forbindelse med konkurrencer, analyser for at give dig relevant markedsføringsmateriale og information, spørgeundersøgelser, forebyggelse af misbrug og svindel, test og forbedring af vores systemer, beregning af evt. optjent bonus.
Vi lagrer dine personlige oplysninger, så længe de er nødvendige for, at vi kan udføre ovennævnte tjenester, eller så længe loven kræver det. Herefter slettes dine personlige oplysninger.

Hvem har adgang til dine personlige oplysninger?
Dine personlige oplysninger kan deles med andre indenfor Din Tøjmand-kæden af butikker (information om hvilke butikker det drejer sig om kan findes på dintojmand.dk). Vi formidler, sælger eller udveksler aldrig dine personlige oplysninger til tredjepart med henblik på markedsføring uden for Din Tøjmand-kæden. Oplysninger, som videregives til tredjepart, fx speditører i forbindelse med levering af varer, mediebureauer for distribution af nyhedsbreve og kreditinformation eller inkassatorer i forbindelse med kreditvurdering, identitetskontrol og gældsopkrævning, anvendes kun til at opfylde ovennævnte tjenester.

Dine rettigheder
Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig. Dette er gratis en gang om året. Hvis dine oplysninger er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, kan du bede om at få dem rettet eller slettet. Vi kan ikke slette dine personlige oplysninger, når der findes lovmæssige krav om lagring, fx bogføringsregler, eller når der er andre retmæssige grunde til at lagre oplysningerne. Du kan til enhver tid tilbagekalde din tilladelse til, at vi bruger dine data til markedsføringsformål. Du kan kontakte os ved at skrive til kundeservice på webshop@dintojmand.dk

Beskyttelse af dine oplysninger?
Vi har truffet en række tekniske og organisatoriske forholdsregler, der bl.a. beskytter dine oplysninger mod tab, manipulation og uberettiget adgang. Vi tilpasser løbende vores sikkerhedsforanstaltninger i forhold til den tekniske udvikling. For at gøre kortkøb hos os så sikkert som muligt, krypterer vi alle oplysninger, når de sendes. Det indebærer, at informationen sendes via en sikker forbindelse, og at dine personlige oplysninger ikke kan læse af udenforstående. Ved kortkøb samarbejder vi med en autoriseret betalingsformidler, der hjælper os med at kontrollere, at kortet er gyldigt til køb, direkte hos din bank. Vores betalingsformidler behandler dine kortoplysninger i overensstemmelse med den internationale sikkerhedsstandard PCI DSS, som kortselskaberne VISA, MasterCard, Diners, American Express og JCB står bag. Det indebærer, at dine kortoplysninger behandles på en meget sikker måde. Når du betaler med dit kort, forbeholder vi os retten til at foretage en identitetskontrol.

Cookies
En cookie er en lille tekstfil, der gemmes på din computer eller mobilenhed, hvorfra der hentes oplysninger ved efterfølgende besøg. Din Tøjmand bruger cookies til at forbedre og forenkle dit besøg. Vi bruger ikke cookies til at gemme dine personlige oplysninger eller til at videregive oplysningerne til tredjepart.
Der findes to typer cookies: permanente og midlertidige (session cookies). Permanente cookies gemmes som en fil på din computer eller mobilenhed i op til 12 måneder. Session cookies forsvinder, når du lukker din browser. Vi bruger permanente cookies til at gemme dit valg af startside og dine oplysninger, hvis du vælger ”Husk mig”, når du logger ind. Vi bruger session cookies, når du bruger funktionen til filtrering af varer, og for at kontrollere, hvorvidt du er logget ind, eller når du føjer en vare til din varekurv.
Du kan nemt slette cookies fra din computer eller mobilenhed ved hjælp af din browser. Hvis du ønsker vejledning til, hvordan du håndterer og sletter cookies, kan du få oplysninger under ”Hjælp” i din browser. Du kan vælge at deaktivere cookies eller at modtage en meddelelse, hver gang en ny cookie sendes til din computer eller mobilenhed. Bemærk, at du ikke er i stand til at drage nytte af alle funktionerne, hvis du vælger at deaktivere cookies.

Tredjepartscookies
Vi bruger tredjepartscookies til at indsamle statistik i samlet form i analyseværktøjer som for eksempel Google Analytics. Disse cookies er både permanente og midlertidige (session cookies). De gemmes på din computer eller mobilenhed i en periode på op til 24 måneder.

Links
Dintojmand.dk kan indeholde links til andre hjemmesider. Disse sider ligger uden for vores kontrol, hvorfor vi ikke kan påtage os ansvaret for din integritet eller for indholdet på disse websteder. Vi tilbyder udelukkende disse links for at gøre det lettere for vores besøgende at finde mere information om specifikke områder.

Facebook
Vi og Facebook indsamler og behandler personoplysninger, når du besøger virksomhedens Facebook-sider. Formålet med behandlingen er at kunne markedsføre os over for potentielle kunder, bevare henvendelser og lignende beslægtede formål.

Vi følger Datatilsynets gældende retningslinjer omkring det delte dataansvar og tilstræber os at sikre, at de besøgende på vores Facebook-side får information om persondata. På nuværende tidspunkt indebærer dette bl.a., at vi løbende forsøger at indgå i en dialog med Facebook omkring reguleringen af det fælles dataansvar og ansvarsfordelingen. Som nævnt nedenfor i nærværende politik, har man også som besøgende på vores Facebook-sider mulighed for at udøve sine rettigheder fx retten til indsigt, retten til at gøre indsigelse og retten til sletning.

Retsgrundlaget for vores behandling af personoplysninger
Behandlingen af personoplysninger sker baseret på legitim interesse ud fra en interesseafvejning. Der behandles ikke oplysninger, hvor samtykke er påkrævet.

Kategorier af personoplysninger og deres kilde
Der indsamles kontaktoplysninger typisk i form af navn. Modtager vi følsomme oplysninger/særlige kategorier af oplysninger bliver disse slettet så snart de kommer til vores kendskab.

Modtagere af personoplysninger
De personoplysninger, der afgives, vil ikke blive videregivet uden for virksomheden.

Opbevaring af personoplysninger
Da de personoplysninger der afgives på Facebook-siderne afgives af personen selv på vores offentligt tilgængelige side, vil oplysningerne i udgangspunktet ligge på siden så længe denne eksisterer. Man kan som afgiver af oplysningerne altid gøre indsigelse i forhold til interesseafvejningen, med henblik på at få slettet eventuelle opslag.

Automatisk afgørelser og profilering
Vi antager, at Facebook foretager automatiske afgørelser og profilering på den del af personoplysningerne, som Facebook er dataansvarlig for. Vi benytter os ikke af automatiske afgørelser og profilering.
Bemærk! Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger behandles, bedes du undlade at besøge vores Facebook-sider, da det på nuværende tidspunkt ikke er muligt for os at ændre på Facebooks indstillinger for opsamling af data

Politik for beskyttelse af personlige oplysninger for jobansøgere

Vi arbejder på at beskytte dine personlige oplysninger når du søger job hos os. Nedenfor kan du læse om, hvordan vi behandler og beskytter de oplysninger, du udleverer til os.

Vi registrerer de oplysninger, du giver os i forbindelse med din ansøgning. Dette gælder også oplysninger, vi modtager sammen med din ansøgning, f.eks. billeder, eksamensbeviser eller udtalelser fra tidligere arbejdsgivere.

Det er vores politik at undlade at bede om følsomme oplysninger fra dig som jobansøger. Oplys derfor ikke om f.eks. race/etnisk baggrund, politisk anskuelse, religiøs overbevisning, medlemskab af fagforening, helbred eller seksuel orientering, når du sender din ansøgning.

Når du sender en ansøgning til os, giver du samtidigt tilladelse til, at vi kan bruge dine personlige oplysninger i vores ansættelsesproces.

Dine oplysninger anvendes til at vurdere din ansøgning, til at svare på din ansøgning og invitere dig til en samtale, hvis din profil matcher en ledig stilling.

Dine oplysninger behandles og gemmes i Danmark. Udelukkende personer, der er involveret i rekrutteringen, har adgang til dine oplysninger. Der anvendes i nogle tilfælde serviceydelser fra tredjepart i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Vi har taget tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger mod f.eks. tab, manipulation og uautoriseret adgang. Vi tilpasser kontinuerligt vores sikkerhedsforanstaltninger til den løbende tekniske udvikling. Dine personlige oplysninger opbevares hos os i 6 måneder efter den seneste opdatering. Herefter slettes oplysningerne.

Du er velkommen til at kontakte os for at få oplyst hvilke personlige oplysninger, der er registreret om dig. Hvis de er ukorrekte, mangelfulde eller irrelevante, kan du til enhver tid anmode om, at oplysningerne bliver rettet. Du har desuden ret til at få slettet dine oplysninger hos os.
Kontakt os hvis du har spørgsmål vedrørende din ansøgning eller dine personlige oplysninger på hr@mr.dk.

Personoplysningsansvarlig

dintojmand.dk:
Indkøbsforeningen af 1964 Amba
Albuen 6
DK-6000 Kolding
Telefon: 7553 0900
E-mail: webshop@dintojmand.dk

Fysisk butik:
Vores butikker er hver især ansvarlige for de oplysninger, du giver dem i den fysiske butik. 
Butikkerne opbevarer slev disse kundeoplysninger iht. ovenstående retningslinjer.